Rustne, revnede sole bliver forhåbentlig stemt hjem.

Mens solen slår uforskammet ned mellem bølgerne, så skvulper det også længere inde i landet mellem de politiske fløje. I aften afgørs det om de sidste 12 års uafbrudte borgerlige styre skal afgå ved døden – eller bare fortsætte. På den ene side har vi en befolning og et land der uller isg i penge og projekter – og på den anden side er også et land der er ved at være trætte af tung industri og aluminiums smeltning og som måske er ved at få øje på at der også findes dårligt stillede i samfundet. I dette mærkelige land, hvor de shopper som amerikanere og arbejder som bønder, der kunne man måske godt mene at de trængte til lidt rødt styre. Vi håber – og venter spændt.

I mellemtiden render udlændingene uden stemmeret rundt med kameraer og tager billeder af rust og sol, mens de revner deres herrebukser i strid, kold modvind som slår mod de barnevogne de har parkeret på de efterladte fiskefabrikker i de mindre byer i Island.

Midnatssol:

Noahs Ark:

A stairway to heaven:

Blogged with Flock

- 1 kommentar til Rustne, revnede sole bliver forhåbentlig stemt hjem.

One Reply to “Rustne, revnede sole bliver forhåbentlig stemt hjem.”

  1. Den liberale-borgerlige regering bliver desværre siddende med det smallet mulige flertal (32 pladser ud af et ting på 63), og fortætter 16 års uafbrudt styre. Sidste år privatiserede de bankerne og sendte renter og inflation på himmelflugt. Nu vil de privatisere sygehusene – og så kommer skolerne sikkert. Velkommen til USA II. Det er noget skidt. Men erhvevslivet og de nyrige islændinge fryder sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading