Pia er en psykotisk tøjte. Okay, det var lidt ekstremt. Pia er dum.

Vil alle danske kvinder der læser denne blog, ikke være søde at bære tørklæde så ofte som muligt. Det her er da for svinagtigt. Siden hvornår blev det legitimt at komme med denne her slags ytringer i det offentlige rum uden at blive kaldt for skingrende sindssyg? Og Khader er da ikke meget bedre “Jeg ville ønske mig en verden uden tørklæder….” siger narrehatten. Okay, man kunne se det som undertrykkende symbol af kvinden (og det er jo ikke spor undertrykkende at benægte alle muslimske, tørklædeklædte kvinder adgang til samtlige offentlige bygninger i hyggelige, lille Danmark), men jeg vil æde min hat / mit tørklæde på at nogen vælger det med stolthed ligesom skotterne med glæde hopper i en kilt. Luk staden, brænd tørklæderne, sluk cigaretterne og få håndskriften glemt hurtigst muligt – I skal alligevel ikke bruge den til eksamen. Mangfoldigheden er død – mangfoldigheden længe leve…

- Ingen kommentarer til Pia er en psykotisk tøjte. Okay, det var lidt ekstremt. Pia er dum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading