Akut Afsted

Inden for folkeskole-verdenen kan det godt være en joke uden nødvendig punchline at sige “jeg skal have 7 klasse i fysik i 6. time på fredag”. Så ved folk hvad man taler om. Den intellektuelle kapacitet der er tilbage hos de kære unge mennesker er stærkt begrænset. Og således også her, er der udviklet akut børne-allergi. Om det så beror på at Máni igår kl 24:00 blev ved med at fable om at han partout skulle osve mors og fars seng, hels med papirsflyvere – og at de altså ikke måtte blive bøjet, det kan være en del af forklaringen. Men derfor er det jo godt at det er weekend, og at denne starter med en god omgang volley stævne med Marienberg Skole og så festivitas og bajere senere… Det skal nok blive godt 🙂

- Ingen kommentarer til Akut Afsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading