Over sagte ild

James blunt skulle fanme ristes over sagte ild. Der sidder man og synes egentlig han har gjort det hædeligt med sin Your Beautiful, men fanme om man så ikke skal øre skamferes med hans forfærdlige tude sang “Goodbye my lover”. Man kunne ligså godt ha’ sat Máni til at hamre i et klaver med en skovl og så nevet en ko i yveret – det ville med garanti have været mere spændende, og måske endda mere sigende… Jeg blev bare lige nødt til at sige det.

Og nåh ja, velkommen til emtekaer.dk Version 5…nu med plogger.

- 1 kommentar til Over sagte ild

One Reply to “Over sagte ild”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading