Haircut #2

Der er visse ting jeg bliver ved med at holde af – at ringe til DMI den 1ste Maj og spørge dem om man skal have paraply med i fælledparken, og så holder jeg af at samle på adaptationer af mine frisureønsker hos tyrkiske frisører.

Jeg vil altid klippes så jeg ligner David Bowie i troldkongens labyrint – hvilket er sådan lidt pjusket og langhåret. Og indtil videre er det blevet oversat til:

1: “Altså, maskine i nakken, saks i toppen?”
2: “Du vil gerne have morgenhår med skum?”
3: “Ahh, okay. Du får en Ishøj Plus. Jeg gør dig til moderne mand.” – og det er den jeg render rundt med nu…

Det er helt formidabelt. Hvis bare frisurerne var ligeså geniale som deres tilbagemeldinger…

Haircut #1
Når kassen er lav, så må mand jo få konen til at klippe. Så jeg sad der i bar røv på vores vakkelvorne skammel, og er åbenbart blevet en smule konservativ med mine frisure ønkser. Hun havde næsten gættet at jeg som altid ville sige “Kan du ikke klippe mig lidt tilfældigt, sådan noget med lange totter – du ved, ligesom David Bowie i en af hans glam-firser perioder. Troldkongens Labyrint frits, bare lidt mindre…” Og som altid havde hun ikke set filmen, men fulgte mine ekspert råd om at ‘lade som om du har lukkede øjne og klipper med en hækkesaks…’ …og det blev da ganske kækt. Det er i det mindste bedre end dengang da jeg udførligt havde beskrevet min hårlige casualty-håb overfor en 60.- kroners tyrker på Nørrebrogade, hvordan jeg ville have det, og han så svarede på grill-dansk: “altså, maskine i nakken og saks i toppen, hva?” Eller da jeg betalte 300.- for at få en klipning, inklusive forkert hårfarve ‘jeg tror kastanjebrunt ville klæde dig…’ (nej, nej, nej). Eller da Jonas for 200.- gav mig Hockey Frits ( http://www.mulletsgalore.com/ ) – helt uden at skamme sig… Well, se fritzen til første maj…

- Ingen kommentarer til Haircut #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading