Sig nærmer tiden da jeg må slamme

Efter en lækker dag med en rar klasse, stod jeg så igår med fotograf og journalist fra den lokale gratis avis (24timer) og skulle fortælle om hvad det her Poetry Slam er for noget. Journalisten var veloplagt, kom med gode spørgsmål og virkede oprigtigt begejstret over at digt-fænomenet måske denne gang var kommet for at blive på fyn. Det er jo ikke første gang at Poetry Slam er set på på fyn, men håbet er jo denne gang faste slam aftener på faste steder. Samtidig kunne jeg jo så læse at min kære medsammesvorne, Peter Dyreborg, allerede har kvalificeret sig til DM, da han gik videre fra de københavnske mesterskaber. Og da han jo skal være vært på tirsdag – og jeg selv skal slamme – så er jeg da begyndt at få lidt sved på panden… Inden da er der lige et par ting der skal ordnes, så idag tager jeg blandt andet til Odense sammen med en unge eller to eller tre for at se det teater der skal danne rammen om eventen. Og set i bagklogskabens lys, så er jeg glad for at jeg søsatte det her projekt mens jeg var på Island – og kørte på det islandske drive med holdningen “Det gør vi sku bare…”. Jeg er helt sikker på at det ikke ville have blevet til noget, hvis jeg først var begyndt på det her i DK. Og sådan er det jo bare. Sålænge man er bevidst om Danmarks indvirkning på impulsivitet, så behøver man jo ikke lægge under for det. Og heldigvis er alle omkring projektet blevet smittet – de har virket begejstrede, åbne og hjælpsomme, så det tegner lyst for fremtidige idéer. Der kommer selvfølgelig video på af alle slams, så allerede onsdag vil man på Youtube kunne se tirsdag aftens optrædender – som så også vil være at finde inde på psfyn.dk

Gentagne pleonasmer, Kim.

- 4 kommentarer til Sig nærmer tiden da jeg må slamme

4 Replies to “Sig nærmer tiden da jeg må slamme”

 1. bonjour
  je recherche Kim Erla
  Nous avons habité dans le meme immeuble à St. Germain en laye en France
  Est ce toi
  Merci
  claire

 2. Pis. Jeg er møgdårlig til fransk… Men min babelfisk siger at det betyder:

  “hello I seek Kim Erla We lived in the same building with German St in bush hammer in France East this you Thank you clear”,

  Hvortil jeg må svare at:

  “Salut Claire Je n’ai jamais été en France, mais je sais que ma belle et belle épouse a – tellement peut-être elle est celle que vous recherchez. J’espère que vous trouvez ce que vous recherchez. Je souhaite que les étoiles volent toujours au-dessus de votre chemin et le vent soufflera solennellement dans des vos oreilles quand vous rêvez, Kim”

  …eller måske bare at lucien c´est derriere le port.

 3. Poetry Slam er “Poetry Slam er en litterær konkurrence, hvor publikum bedømmer de optrædende poeter og kårer den bedste som vinder.

  REGLERNE:
  Emnet er frit.
  Ingen rekvisitter – ingen musik. Papir er ok.
  Du har 3 minutter og 10 sekunder.
  Hvis du går over tiden trækker det fra i point.
  Publikum giver dig 5 stk. karakterer, på en skala fra 1 til 5.
  Den højeste og den laveste karakter annulleres og resten lægges sammen til en samlet score.
  Vinderen er den med bedste score.
  Ved ens score mellem to slammere, skal der slammes igen med en ny tekst (hav derfor altid mindst 2 tekster med).”

  Taget fra den lækre Poetry Slam hjemmeside, http://www.psfyn.dk

  Og jo, det findes på Island.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *