Sidste dag i vinterferien 2011.

Tirsdagformiddag kørte vi til Tyskland til Weissenhaeuserstrand. 🙂 Vi havde lejet en lejlighed i 3 nætter. Vi har ikke taget så mange billeder fordi vi havde travlt med at lege :-). Vi ankom tirsdag ved 15 tiden og begyndte turen med at prøve det badeland der hører til ferieparadiset. Mange rutcheture og hop senere spiste vi aftensmad i vores lejlighed. Onsdag tog vi i jungleland, som er en slags legeland med hoppepuder og andre legeaktiviteter. Så hjem og spise frokost i lejligheden og ja så badeland igen :-). Torsdag var det samme program med den afveksling, at vi kørte ind til Oldenburg for at spise frokost på en lille restaurant. Fredag afleverede vi lejligheden og tog så overraskende i jungleland og så i badeland 🙂 og kørte så hjem. En rigtig fed børneferie og vi havde hverken telefoner eller computer med, så det var leg, leg og leg. Og det er altså nogle fantastisk skønne unger vi har. Jeg har virkelig haft det dejligt med at kigge på dem, lytte til dem og se dem sammen. Og ja lege med dem og spille huskespil med Röskva sådan ca. 1000 gange og hun vandt hver gang. Så har vi brugt weekenden på at gøre overetagen klar til at tæppemændende kommer i morgen og sætter nyt tæppe på og i dag står den på madpakkesmøring igen, pakken tasker mm. 😉 Kom glad, hverdag igen ;-). Nu smutter jeg på biblioteket med ungerne. I må have en skøn dag. Kærligst fra fruen på Mellemvej.

Tyskland 2011-02-23 005 Tyskland 2011-02-23 007 Tyskland 2011-02-23 020 Tyskland 2011-02-24 002 2011-02-22 002 2011-02-24 007

- 4 kommentarer til Sidste dag i vinterferien 2011.

4 Replies to “Sidste dag i vinterferien 2011.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading