Søndagsblog 4. i advent :)

Fredag skulle jeg til julefrokost på mit arbejde og Kim på sit. Bedstefar var derfor blevet tilkaldt og skulle han køre fra Holbæk over til os fredag. På et tidspunkt, var der en lille usikkerhed omkring muligheden af kørset pga. snevejr, men heldigvis kom han hel frem, vi kunne begge to tage til fest og ungerne hygge med bedstefar :). Lørdag fik Kim, Lars, drengene, Alma og Andreas hentet juletræ og de fandt et rigtig fint et. Så var fruen i huset så storsindet at hun ville stå for aftensmaden og lånte bilen for at køre efter pizzaer ;-). Søndagformiddag løb Kim og jeg rundt og købte de sidste julegaver imens bedstefar passede ungerne igen. Lars kørte ved frokost tid, Røskva kom ud og sove, drengene og faren tog ud og kælke med naboerne og moderen trak vejret og ordnede hus. Efter kælketuren kom naboerne over til hygge, hvor de selv medbragte gløgg, æbletærte, pebernødder og klejner.  Fantastiske gæster at få ;-).

Bedstefar og Óliver lørdagaften.

DSC04210

Søndagmorgen skulle træet pyntes.

DSC04217 DSC04224 DSC04234

Og efter at vores gæster var gået i dag, skulle jeg lige ud og købe mælk, og Kim fik en opringning han skulle tage sig af, så datteren i huset havde frit spil….  Hun blandede sig lige en ordentlig kop kakao… nogen ville måske mene, at hun havde sat lidt for meget pulver i…. 😉

DSC04236

Hun ligner jo virkelig en vi har fundet i en bunke affald 😉

DSC04241

Og Óliver ville gerne også have kakao skæg 🙂

DSC04244

Og så er det klart at det næste må være at lege statuer med pebernødder på…. 🙂

DSC04248 DSC04249

- 3 kommentarer til Søndagsblog 4. i advent :)

3 Replies to “Søndagsblog 4. i advent :)”

 1. I har haft engan til en travl weekend med hygge og samvær. Juletræet ser rigtig flot ud og det gör Röskva også. Kan man ikke sige at hun er en dygtig lille pige? Hvis ingen er for at hjælpe så finder man bara ud af tingene selv.
  Nu skal jeg igang med at skrive julekort.
  knus og kram fra Akranes
  amma

 2. Svona á lífið að vera. Sat í dag með Láru og Ingu við skárum út laufabrauð og prjónuðum. Jóladagskrá í Árbæjarsafni

 3. Jesús minn hvað börnin eru orðin stór og þau eru alltaf jafn falleg:) Myndin af Röskvu með kakóskegg er ekkert smá sæt.
  Sakna ykkar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading