På besøg i 1.b

Jeg besøgte Mánis klasse i dag og fortalte om de 13 islandske julemænd, deres skrækkelige mor og deres dovne far 🙂 Jeg havde været så heldig at få lov til at låne nabo Emma med og klassen var rigtig god til at lytte, så det var rigtig hyggeligt. Jeg havde så tilbudt Máni at vi skulle i byen sammen og kigge på juletøj og sådan lidt hygge, men det gad han ikke sagde han – da jeg så havde været på skolen havde han ombestemt sig. Måske? Nu går jeg over på skolen igen og ser hvad han siger, min kære søde dreng 🙂

DSC04171 DSC04172 DSC04173 DSC04174 DSC04175 DSC04176

- 1 kommentar til På besøg i 1.b

One Reply to “På besøg i 1.b”

  1. hæ þetta hefu aldeilis gengi vel
    verður þetta ekki bara árlegt dæmi
    jólasveinaútrásin
    kveðja moster ragnheiður

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *