Tillykke, kære søster!

Min smukke søster fylder sørme 18 år idag. Som tiden den går. Jeg husker stadig tydeligt da jeg kørte med hende på min cykel (og kørte ind i en mur) og da vi var smukke i Polen sammen på Camping tur med far og Susanne. Damn. Well, kære Louise – Tillykke for fa´en, og jeg håber din fest i morgen kommer til at gå over i historien…

Knus fra Kim, Erla og dine nevøer og liille ny kusine.

- 4 kommentarer til Tillykke, kære søster!

4 Replies to “Tillykke, kære søster!”

  1. Tak for dette, Kim. Og også god fest til Óli i dag.
    Hils Familien.

    Der bliver nok gas på hernede!!!

    Far

  2. Hej Kim!

    Du kan tro at jeg også huske vores knallert tur… det glemmer man ikke, selvom man ikke er særlig gammel!.. Og du kan tro jeg havde en god fest, det fedeste privatfest af slagsen. Fås ikke bedre.. Håber i alle har det godt og glæder mig til at se jer når det nu kan ske .. KRAM Louise <3 – og tak for tillykkerne ved de andre kommentarer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading