Lidt tidligere ud af døren…

Som en form for fysisk mentaltræning i retning af at have et minde om Island, så gennemførte jeg i går og fik reetableret min piercing. Det gjorde kraftedeme nas. Mere end første gang synes jeg, men der var man jo også ung og fandenivoldsk og synes smerte var tuft. Og jeg måtte hoppe forbi T-Bear, aka. Thorbjørn, og puste lidt ud inden jeg turde have ansvaret for et bilrat. I dag er vi så endelig begyndt på gymnastik igen med drengene. Det er lækkert, fordi de to krøller engang imellem kan gøre weekendmorgenerne lidt for larmende. Så nu er Máni til hopsasa, og så smutter jeg over med Óliver om en halv time. Og på den måde bliver man jo også tvunget udenfor, uden at man skal vente på at gryet lysner (kl. ca. 10:45 på Island.) Máni skal også begynde til fodbold. Så må vi se om han slægter sin far på og synes at bolden burden omdøbes til det rullende problem, eller om han rent faktisk kan se formålet med spillet. Jeg er stadigt pinligt umandig og følger kun tilnærmelsesvis med når landsholdet har en kamp. Fra et kosmisk synspunkt så er sport jo også rimeligt latterligt. Det kosmiske synspunkt er forøvrigt ret undervurderet synes jeg, i forhold til de regerende selvhjælpsterapier. Well. Sneen er landet heroppe, så min søde kvinde tager ungerne med ud til svigermor i morgen, så jeg forhåbentlig igen kan nyde en dag på ski med drengene ligesom sidste år… PS: Vi rejser til DK d. 8 til 10 Februar for at se på huse, så alvoren nærmer sig 🙂 Kryds fingre for at vi finder noget. Og pappa, den smarte bolig side med Live Google Maps søgning på alle mæglere hed www.boliga.dk.

- Ingen kommentarer til Lidt tidligere ud af døren…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading