Skønt :)

Da jeg havde været oppe i nat og skifte Röskva og give hende mad, skulle vi ind i seng igen. Jeg lagde hende ned og stoppede så et øjeblik op for at kigge. Vores tre børn, lå i midten af sengen, ved siden af hinanden og sov rigtig godt. Min kære ægtemand, fyldte så ikke mere end en kattekilling nede i fodenden, helt ud til kanten. 🙂 De har gjort det nu nogle nætter i træk, at komme op i vores seng om natten. Det er hyggeligt og godt vi har en stor seng.

Jeg er meget taknemmelig for min familie. Taknemmelig for at mine børn har det godt og at jeg har Kim at dele det hele med. Det er skønt.

Nu skal jeg snart af sted til forældremøde i børnehaven. Máni har fortalt at børnene har bagt kanelsnegle og at de skal ud, uden de voksne. Så har hvert stort barn, fået ansvaret for en af de mindre børn. Máni skal passe Ruben imens de er ude og lege. Det glæder han sig til og tager opgaven meget alvorligt. Så er der legetime i svømmeskolen i dag og det glæder han sig også til – han var også i svømmehallen i går med far og Óliver, og i mandags i svømmeskolen – han er blevet en rigtig vandhund.

Óliver har det også godt. Han hjalp mor med at bage vaffler i går. Han er meget glad for at hjælpe i køkkenet. Han fortæller nu lange historier om det der sker i børnehaven og synger sange og genfortæller peter og ulven. Det sker meget lige nu, men han bliver jo også snart 3 år 🙂 Store dreng.

Ha’ en god dag allesammen. Kærlig hilsen fra Erla og jeg skulle også hilse fra den smilende Röskva.

- 3 kommentarer til Skønt :)

3 Replies to “Skønt :)”

  1. Hm… ég held að maður geti ekki beðið um meira en heilbrigð börn og ást og hamingju…það eru því miður ekki allir svo heppnir…
    *knús til þín Erla mín*
    Heiðrún

  2. Et lille citat fra Máni, i bilen på vej i svømmehallen. Jeg tænder for den lokale radiostation “Býlgjan”, hvortil han siger:

    “Far, kan vi ikke høre Kashmir? Det er Rock´n´roll. Ikke sådan hele tiden, men det er også okay…”

    Hvortil jeg smågriner af forbløffelse og finder “Travelogue” frem, som har ligget i handskerummet siden vi sidst hørte den – som vel er et uger siden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *