Eksplicitte nøgen scener, potdyrkning, urban ensomhed og selvmordstrang…

…er ikke det der kendetagner mit liv i Reykjavik pt. Men det er derimod hvad jeg sad og så i salen i går aftes, da jeg så “Help Me Eros” i tjarnarbio igår. Jeg må indrømme at jeg kedede mig lidt. Dialog var næsten fraværende og når man er vokset op i Danmark så er der ikke meget revolutionerende ved hverken ufiltreret sex eller åbenlys jointrygning. Men selvfølgelig lokkede beskrivelsen af filmen husarerne i biffen, deriblandt undertegnede, men jeg havde måske nok håbet på noget der også var provokerende eller inspirerende på mere end det rent “moralske” plan…. Der var dog sikkert et par islændinge eller to der har fået rykket lidt ved deres grænser, da en 4-5 stykker forlod salen undervejs  ((okay, jeg skal ikke kunne sige om det var islændinge – det kunne for så vidt også være puritanske Amerikanere. Det er bare mig og mine fordomme)).Help Me Eros - Bangbang wo aishen

Til gengæld var der stort bifald fra den flok der lige havde været inde og se Roming, som bliver den sidste festival film jeg når i denne omgang. Og jeg håber den er lidt i stil med “Sort Kat, Hvid Kat” som er min personlige yndlingsfilm.
e

Blogged with Flock

PS: Med hensyn til Skrifttype afstemningen, så er det sådan at der er meget få mennesker som har Helvetica installeret (jeg har den heller ikke). Men Micro$oft har lavet en kope – en dårlig kopi – som hedder Arial. Og det var den der var nummer 1. Så det korrekte svar er at ingen af dem er Helvtica – men hvis man har stemt på nummer 1, som er Arial, så har man stadig sin ære i behold…

- Ingen kommentarer til Eksplicitte nøgen scener, potdyrkning, urban ensomhed og selvmordstrang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *