Det er Bjørnen der sover, ikke Óliver.

Óliver er begyndt at hoste igen – det er noget han altid har haft lidt problemer med, men nu er det blevet så heftigt igen at vi tager ham en tur til lægen. Men selv om man som sådan er syg, så skal man jo stadig have lidt fest i gaden når man er hjemme med far. Óliver han har altid så utroligt travlt, at man nogen gange kan blive lidt forpustet af at holde øje med ham. Men det er heldigvis også ret sjovt for det meste – selvom faderlige bemærkninger såsom “Óliver, kan du ikke lade være med at smøre tandpasta ud på armen mens jeg skifter din ble” og “Hvorfor har du sat spegepølseskiver ned i den beskidte bodum kande – ja, okay, det ser da flot ud med spegepølsefisk i kaffegrumsevand, men nu behøver du ikke hjælpe far mere med at vaske op”. Og så videre…

Og i dag skulle vi så synge “bjørnen sover” – prøv lige at se hvor svært han har ved at vente på at bjørnen skal vågne og bide far 🙂

- 2 kommentarer til Det er Bjørnen der sover, ikke Óliver.

2 Replies to “Det er Bjørnen der sover, ikke Óliver.”

  1. Det er godt at se, at I udnytter tiden godt, naar I er hjemme 🙂 Har lige vist mine kollegaer, den “syge” dreng og den aktive far…. tak for grinet 🙂

    knus og kram fra mor/kone, der stresser paa jobbet, med mærkelig opgaver og lange dage, men snart sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.