Næste happening

Vi skal paa Laugar i weekenden. Der hvor vi var til Ólivers födselsdag. Vi skal være sammen med dansk-islandske par og andre der har stærk tilknytning til Danmark. Vi bliver lige mange börn og voksne, saa det skal nok blive fedt. Rugbröd, morgenboller, lege, svömning, gaature og lækker middag lördag aften. Det bliver dejligt.

Da jeg kom hjem fra yoga i gaar, saa drengene saadan ud:

DSCF1818

Og da Kim havde köbt ind mandag, kom han hjem med stof til at bygge sværde

DSCF1814
DSCF1808

- 3 kommentarer til Næste happening

3 Replies to “Næste happening”

  1. alltaf jafn skemmtileg anti spam orð hjá ykkur. Máni er hrikalega vígalegur með sverðið, en er ekki eitthvað bogið við hlutföllinn, það hefur örugglega verið Kim sem smíðaði, mátaði og smíðaði. – Hvernig er þetta svo með “stærk tilknytnig til Danmark” er nóg að drekka Carlsberg og borða rúgbrauð með remúlaði til að komast í hópinn eða verður maður að geta farið með atriði úr Morten Korch mynd lýtalaust til að verða gjaldgengur.? svar óskast.! 😉

    Kveðja gúmmífætterinn

  2. 6 ár i Køben og et vist kendskab til danskeden,og ad borda rugbraud gerir ykkur ad fullgildum medlimum er thid flytjid heim i heidardalinn. Thid munud allaveganna fa tilbod um ad vera med, verdi leikurinn endurtekinn eda fundid upp a nyju dansk islensku aktiviteti.

    kvedjur, Erla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *