Tale er sølv…

Via omstændigheder som stadig henligger lidt i mørke, skulle jeg træde op og chikanere en af de taleholdere som var om aftenen. Min optræden gjrode så at jeg vandt 2. prsien for bedste Anti-Spam Software på linuxplatformen. Efter prisen blev jeg oppasset af en norsk forretningsmand fra www.freecode.no, som mente at jeg jo måtte være noget ved musikken, og om jeg ikke skulle være med til at åbne linuxmarkedet på Island. Højt spil, dér. Well, det var ligesom at lege med Zentropa Interaction i de gode gamle dage. Ret griner…

- 2 kommentarer til Tale er sølv…

2 Replies to “Tale er sølv…”

  1. Det er så dejligt at kunne sidde her i Ebeltoft og læse jeres hjemmeside og komme til at grine højt for Ragna har jo ret ,det kunne jo blive en alvorlig sag på mange måder,hvis Óliver smider din pris ud af vinduet ! Men godt gået Kim !!!
    Kærligst mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading