Ordmaskine

Denne ordmaskine er kodet i en lang og kold juleferie i 2010. Den laver for det meste grammatisk korrekte sætninger, bygget på syv ordklasser, og tager højde for flertal og infinitiv. Den bruger dog kun utrum (fælleskøn) i sine substantiver, da det er dem der er flest af på dansk… God fornøjelse!

PS: Gode eksempler må gerne indsættes som kommentar nederst på siden 🙂

[iframe src=”http://www.psfyn.dk/ord/index.php” width=”600″ height=”1200″]

3 Replies to “Ordmaskine”

  1. Min krop bliver kredsende som en parkingsplads, når jeg dyrker sex med en kanyle hæklet af en bums.

    KÆRLIGHED: Jeg var en kærlig trommesolo. Du var en påstået arbejdsskade. Og vi elskede første gang en transeksuel nat. Nu ligner vores barn en karklud.

    Er du klar over, at når en barnligt sydamerikansk sandstrand falder i søvn, så er det fordi jeg har en industripark som dovent finder lus på en vagina?

  2. Der var engang en konge og en dronning – og en revnet barberkost, som de havde ansat som hofmarskal. De havde en datter og to gode sønner, men den mindste søn mindede desværre meget om en båndoptager. Deres datter blev en dag taget til fange af en fiskekrog. Heldigvis kom der en jævnt antropologisk fe forbi, som sagde at >>Den der først forudser en lussing hvorefter vedkommende spiser en kristen, vil kunne befri prinsessen.<< Mange prøvede lykken, men til sidst var det en ubehøvlet delfin som det lykkedes for, og de levede bedrevidende til deres dages ende.

  3. Den dag en milf er loppebefængt, så vil verden forvandles til en fedtet feltmadras.

    Som min milf altid siger: Ingen motorsav uden lottokupon..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *