April i glimt

Så kom foråret endelig – eller det vil sige, det er ren svindel de her billeder, for det pissede jo ned hele måneden. Men… indimellem var en solstråle der ramte vores lille plet.

April 2024

Endda nok til at der blev kørt den første MTB-Tur – og det lyder endda til fra både Máni og Óliver at de gerne vil med ud på sporene igen, efter et par års pause 🙂

April 2024

Okay, ny postkasse. Wow. Ej, det er jo bare fordi at vi pludselig allesammen hedder Linnet i familien, efter Erla nu har taget det som mellemnavn. Det er dejligt, hyggeligt og kærligt at vi nu alle fem deler et navn <3

April 2024

Det var nok på ø-lejrene i Nordjylland at mit forhold til solnedgange blev rodfæstet. Jeg elsker at se dem, kan blive helt utålmodig omkring kl. 20, hvis himlen er flot. Og nu har jeg med en app fundet det perfekte sted i Svendborg, lige ved en badebro.

April 2024April 2024April 2024April 2024

Så tog fruen er mig til Søn koncert. Det var virkelig, virkelig godt. Og senere skal vi også til August Høyen – og vi satser da på flere.

April 2024April 2024

Ungerne havde også lidt projekter – Óliver havde bl.a. en tysker på udveksling, som boede hos os i en lille uge. Og Óliver har også boet hos ham, så det var dejligt at kunne give lidt tilbage 🙂

April 2024

Óliver skal så også til Dresden med sin klasse, og lige inden han tog afsted, så gav de en flot koncert på Gym sammen med et tysk bigband, hvor han sang og spillede trommer. han stornyder sin tid i musikklassen.

April 2024

P1010016

Mánis sabbatår triller derudaf, han får råhygget med vennerne, arbejder 37 timer om ugen og er i gang med at spare op til højskole.

April 2024

Det er jo virkelig en hyggelig flok han har fået samlet – og de er tit og ofte hos os. Det er megahyggeligt at kende flokken så godt, nu da de er kommet i det røde hus jævnligt siden 1. g – og Alex siden vi flyttede til Svendborg.

April 2024April 2024

Og Röskva hun får også besøg – her er det Lasse fra efterskolen som lige er forbi, det var hyggeligt at møde ham, fin fyr 🙂 Og i den nære fremtid for Röskva, så starter hun også i musikklassen – og overtager Mánis værelse 🙂

April 2024

Work-wise, så er april som regel den måned hvor vi tager til Tyskland med efterskolen, og det er som altid hyggeligt og rart at være afsted, ikke mindst med kollegerne, som man er sammen med på en lidt anden måde end til dagligt.

April 2024April 2024April 2024April 2024

April er også gallla-tid på OE, så her er det Alma fra min KG der får spurgt Albert ud, ved at blive leveret som syngende post til frokost 🙂

April 2024

Sidst, men ikke mindst, så har en af Ólivers klassekamerater en far, Tom Bjerg, som har udgivet et par plader. Nu er de i gang med den 3. plade, og de er ved at holde nogen jam-koncerter, hvor publikum skal hjælpe dem med at finde en ny sound. Det var et ret fint koncept – og så var det på bar 105, Svendborgs nye hipsterdarling, som ligger tæt på nordre bydel.

April 2024

- Ingen kommentarer til April i glimt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading