Sommerferie 23

Der er noget med scener og den der Linnet-familie – i hvert fald har både Óliver og Röskva modet til at stille sig der op, og de har begge både talent og charme når de gør det. Det er dejligt at opleve, at de nyder det og jeg synes de med til at dele nogle gode og vigtige ting begge to. Først var de begge til to til Rock i gryden på friskolen med hver deres ting, og så optrådte Röskva også på Demokratifestivalen foran 2000 publikummer.

Sommer 23Sommer 23Sommer 23

De to slyngveninder skal på hver sin efterskole og har begge to snart fødselsdag, så de besluttede sig for at  holde en havefest for de nærmeste 55 venner. Festen gik over al forventning, kan man sige 😉 Og så siger vi ikke mere om det.

Sommer 23

Sommer 23

Storebror Jeppe valgte at gøre det – og nu gjorde Erlas veninde det så også. Blev døbt. Det var en fin dag, og med mig selv som den eneste udøbte tilbage i vores egen familie, så skabte det da lidt tanker. Nu må vi se. Det var en fin dåb på en smuk dag med gode mennesker, så hvis det er en del af pakken, så er det jo ikke så ringe endda 🙂

Sommer 23

Classic party move: lad os leje en spejderhytte og invitere venner og familie til fest. Hvorfor? Fordi vi kan. Stefan og Signe valgte at gøre det – og måske burde lave lidt flere klanfester, det var ihvertfald hyggeligt.

Sommer 23

Jeg gjorde noget, som jeg virkelig er dårlig til. Ringede til en god ven mine første år på OE, og spurgte om han ville med til koncert. Marco sagde ja. Det var dælme dejligt og måske burde jeg træne dén kunst lidt mere. At få ringet til folk lidt uforpligtende, bare for at hænge ud. Det er åbenbart ikke så farligt.

Sommer 23

Röskva skal åbne spoken word festivalen til august, så hun blev booket til at skyde noget pr-video for festivalen i KBH (hvis man vil se hendes promo-videoer, så følg spoken på insta). Det kombinerede vi med et besøg i Louise og Emil nye hjem, dejligt sted.

Sommer 23Sommer 23

 

Og så lige et billede af Mánis jomfrutur i Akranes, bare ham og gutterne <3

Sommer 23

- Ingen kommentarer til Sommerferie 23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading