Far-datter tour med spoken word

Der var en journalist fra ugeavsien som havde set Röskvas slam på Youtube – og hunn blev, som så mange andre, dybt imponeret. Så hun kom hjem til os og interviewede Röskva om hendes forhold til slam og det levende ord. Ret flot med forsideplacering og helsidesartikel – og jeg tror at Röskva er både et forbillede og en resonansrum for mange andre på hendes alder. Hun tale om de ting der er svære og så har hun et lyrisk og sprogligt overskud der imponerer.

Og rygtet om Röskvas evner de spreder sig, for hun blev booket til en dag på Borupgaard Gymnasium, hvor hun skulle optræde for musikklasserne. Men istedet for en kort showcase, så strikkede vi en workshop sammen om at skrive musikalsk – og det blev en kæmpe succes. De var vildt glade for os, så vi vi fejrede sejren ved at tage ud og spise i Roskilde og besøge rockmuseet. Vildt lækker dag – den er gemt til de dage med gråvejr 😉

2023 - Januar2023 - Januar

2023 - Januar2023 - Januar2023 - Januar2023 - Januar

- Ingen kommentarer til Far-datter tour med spoken word

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *