Er jeg ved at blive for gammel til det her?

Well…. Nu har jeg så været efterskolelærer i 10-11 år. Og lige inden vi skulle afsted på turné, så havde vi hovedrengøring. Altså en dag, hvor alle elever gør hele skolen ren i fire timer. Men… Så havde jeg, sammen med mine kolleger, i al vores visdom planlagt at projektklasse skulle lave installationskunst. Det var lige før jeg ikke kunne holde det ud – det her med at orke det. Og så på den anden side, da de så var færdige og udstillede så var de så glade og så stolte – og kollegerne synes også det var superfedt. Så det må jeg jo lige huske – og måske handler det ikke om at jeg er blevet for gammel, måske bare om dårlig timing. Anyways, der var lige et strejf af en tanke; gad vide om jeg kan blive ved med det her til jeg fylder 72?

2023 - Marts2023 - Marts2023 - Marts2023 - Marts2023 - Marts2023 - Marts2023 - Marts

- Ingen kommentarer til Er jeg ved at blive for gammel til det her?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading