Marissa kom forbi fra Holland

Det er da efterhånden ved at være noget tid siden, men ikke desto mindre, så fik vi besøg fra den samme pige som Röskva boede hos, da hun var på udveksling i Holland med friskolen. Det var superhyggeligt at have hende boende, og Röskva havde også hygget sig nede hos hende. Så vi fik spillet brætspil, der var udklædningsfest på friskolen og de to piger fik i det hele taget talt masser af engelsk, grinet og måske formet et lille grundlag for at fremtidigt besøg i Holland – hvem ved 🙂

April 2022April 2022April 2022

Marissa

- Ingen kommentarer til Marissa kom forbi fra Holland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading