Besøg fra Island

Yeah! Verden er åben igen! Amma og Afi-Isbjörn kom forbi, og heldigvis så de kunne nå at opleve Ólivers store show på efterskolen. Mellerup har ikke en klassisk musical som mange andre efterskoler, men har i stedet et stort opsat musikshow, hvor det er dans og musik der er i højsædet. Vi synes selvfølgelig at Ólivers jazzede brag af et nummer var det fedeste, men resten af showet var også sublimt. Han fik både spillet trommer og sunget i kor – det har en helt anden energi end det jeg er vant til at opleve som efterskolemusik, så det var fedt at få et spark ungdomsenergi med fuld blæs på både musik og lys.

Bagefter driblede vi så til Randers og snaldrede os ned i en underlig lille hytte, mens vi udvekslede lærerhistorier fra vores fire lærerliv (og jeg fik inspiration til et af mine mest succesfulde engelskprojekter fra svigermor), mens vi lyttede til soundtracket fra Pretty Woman på kassettebånd.

April 2022

April 2022April 2022April 2022

Dagen efter hentede vi Óliver på efterskolen og fik en dag i Randers til at gå med lækker mad og et besøg på Elvis Museet. Der er en galning der har bygget en tro kopi af Elvis’ fødehjem og proppet det med artefakter fra et helt livs indsamling, Og så har han da også lige bygget et Johnny Cash museum. Det er egentlig er ret fint museum, men altså Elvis er jo bare lidt kitsch – og måske var det egentlig lidt federe at se Johnny Cash museet. Så hvis du er i Randers og har set regnskoven, så kan det godt få en anbefaling 🙂

April 2022

April 2022

April 2022

Årets islandske påskeægsordsprog.

April 2022April 2022April 2022April 2022April 2022

Tilbage i Svendborg hang vi ud på havnen og fik også set årets turistattraktion, Delle – vores bydelfin.

April 2022April 2022April 2022April 2022

Tak for besøget – vi glæder os allerede til at se jer igen <3

- Ingen kommentarer til Besøg fra Island

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading