Velkommen til verden, Majse!

Så skete det! Louise og Emil har fået den sødeste lille pige, som ventede pænt med at komme til lejligheden var sat i stand. Jeg drønede ned i den lokale BabySam, for at finde ud af den har været lukket i et stykke tid (der kan man bare se, det er lang tid siden jeg har haft brug for at komme der) – så der blev fundet noget andet, deriblandt en hue hun kan passe om et halvt år. Hvor det så er sommer. Men, anyways. Damn, hvor er hun sød. Hun var lidt stille og observerende og kunne egentlig minde lidt om Frida i hendes vågne blik rundt i verden. De glade forældre virkede også ved godt mod – så det var en hjertevarmende nyhed, her i alt vintermørket. <3 <3

November 2020November 2020November 2020November 2020November 2020

- Ingen kommentarer til Velkommen til verden, Majse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *