Min første lydvandring – den næste laver jeg selv

Overskriften kan lyde som en kritisk, med det er det ikke. Sammen med fruen købte vi billetter til den 7 km. lange teaterforestilling, som egentlig er en geo-triggered, app-baseret podcast, fra Svendborg og så ud mod vest til Brechts hus. Med fire forskellige forfattere, smukke lydkulisser og gode fortællinger. Teknisk set virkede app’en også godt, så det var en fornøjelse at prøve. Solen skinnede, vi havde madpakken med og fik spenderet 3 gode timer.

Og så har kulturregion Fyn lige hyret mig til at lave en lydfortælling om Svanninge Bakker. En halv time, med indlagt interaktivitet på 10 minutter. Ca. 7 siders tekst. Det bliver spændende at prøve, og med baggårdsteatrets forestilling som inspiration, så glæder jeg mig til at høre resultatet 🙂

IMG_20200606_135105

- Ingen kommentarer til Min første lydvandring – den næste laver jeg selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *