DM i Poetry Slam 2020

Reglen blev diskuteret en del på årets slammastermøde. Baggrunden er egentlig god nok, men den går også lidt imod den originale slamånd – at ordet er frit. Men efter årets DM, så står det klart at reglen er nødvendig: “Slams fremført til DM, kan ikke fremover bruges i efterfølgende DM.” Der var nemlig et par gengangere i teksterne. Dermed ikke sagt at årets vinder ikke var den rigtige, for det var han, men nu er det så 3. gang Lasse Nyholm vinder, så der trænger til at ske noget på den danske slamscene.

Men det var en fed aften; udsolgt sal, fedt efterskoleband, jeg fik luftet både jakkesættet, sangstemmen og de dårlige jokes og bagefter tog vi i byen til kl. 5 om morgenen, med en afslutning på McD. Dét er fanme et par dage siden det er sket. Men slammiljøet er til stadighed befolket af søde, sjove og inspirerende mennesker over hele Danmark, så det er en dejlig flok at toure den med. Og med årets orlov, så er det jo ikke noget jeg slipper foreløbig 🙂

DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020DM i Poetry SLam 2020

- 1 kommentar til DM i Poetry Slam 2020

One Reply to “DM i Poetry Slam 2020”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *