Søskendeweekend i KBH

Hej far. Som du kan se, så samles vi stadig, uden at du er her til at indkalde til samvær. Og alt gik som det plejede, vi kender jo hinanden efterhånden, men det var hyggeligt. Vi fik grinet, leget pakkeleg, gået tur og snakket om livets almindeligheder, alt imens ungerne væltede rundt i hinanden og lige fik givet en high-five inden juleferien kommer trillende. Vi manglede jo dit selskab, men vi læste nogle af dine gamle breve og fik efterprøvet at det nu godt kunne lade sig gøre at hænge ud sammen, når alle bidrager til samværet. Håber du hygger dig deroppe med Nik, du er stadig savnet.

SøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekendSøskendeweekend

- Ingen kommentarer til Søskendeweekend i KBH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *