Besøg af lillebror

…som jo så ikke er så lille mere. Der er da ihvertfald sket noget siden han besøgte os alene den første gang, som var i Hostrups Have. Sammen med kæresten havde de fundet vej til Svendborg, og vi nød en weekend sammen med premiere på vildmarksbaddet, lysfest på Frederiksøen, julemarked på møllen og masser af hygge. Det var dejligt at se dem og få talt lidt islandsk igen – og ungerne gjorde også deres bedste for at få rystet lidt op i ordforråddet.

Vi er helt vild glade for vildmarksbaddet, selvom det at samle det var et helvede af dimensioner – og jeg fatter stadig ikke hvorfor jeg ikke bad om hjælp til det. Heldigvis var Máni der til at hjælpe da det var allermest udfordrende, så nu står det tæt og indbydende lige ved siden af bålpladsen og tæt på brændeskuret. Helt perfekt. Det har virket i en uge, og vi har brugt det fire gange, så det at kunne sætte sig ud og mulme i mørket, efter en lang skoledag, er populært hos os alle fem. Tak for besøget, vi glæder os til at se jer alle igen 🙂

JulebesøgJulebesøgIMG_20191207_151932

IMG_20191127_170819IMG_20191127_173020IMG_20191127_203412

IMG_20191207_130828Besøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfestBesøg af brormand og lysfest

Julebesøg

- Ingen kommentarer til Besøg af lillebror

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *