Råhygge i Sverige

Vi sender en tak nordpå for råhyggen i efterårsferien. Det var noget af et throwback lige at være der mellem tre børn på ca. 1, 3 og 5 år – med to store drenge og en lille pige. Tænk sig at vi selv har klaret det på et tidspunkt 🙂 Det var ren råhygge, med lækker mad, masser af gåture, museumsbesøg og snak. Og så fandt jeg min favoritbutik i Göteborg; Sci-FI Bokhandlen, der kunne jeg godt bruge flere timer – vi nøjedes med at købe et énkelt nyt brætspil, Skulls – en slags simpelt poker, men det fungerer fint. Så tak for samværet, det var Jättebra!

VinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhyggeVinterhygge

- 1 kommentar til Råhygge i Sverige

One Reply to “Råhygge i Sverige”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *