Ordskælv

Jeg fik lyst til at lave en podcast, fordi vi til februar skal afholde DM i Poetry Slam i Odense. Så jeg har købt mig en Zoom H5, en lavalier og en shotgun mike og så er jeg ellers begyndt at optage. Både fra Odense Spoken Word festival, fra Aabenraa Sprogfestival, fra Nordiske Dage i Nyborg og fra alle de andre Spoken Word arrangementer som bliver ved med at rulle ind. Så har jeg også købt en pro licens til Hindenburg, så nu må vi se hvor det bærer hen. En ting er jo at have råmaterialet, noget andet er at få det klippet. Og så har jeg jo endda også fået to måneders betalt orlov til at lave Poetry Slam til efterskolerne, så det er gaven der bliver ved med at give…

 

- Ingen kommentarer til Ordskælv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *