Onkel Jørgens Arvefest

“Lad børnene blive hjemme, hop i udklædning og kom med ned på Møn for at skeje ud i tre dage. ” Tak for invitationen. Vi sagde selvfølgelig ja, Erla blev gammel militærkammerat, jeg blev royal familie og resten er historie. Der var både foregået mord, der skulle holdes taler, folk kom med i den religiøse kult sent på aftenen – og maden blev serveret af indhyret køkkenpersonale. Og, nå ja, så var det sammen med 40 skønne mennesker der ikke var bange for at give den fuld skrue. Mere af den slags, tak – det var befriende <3 Tak, Jeppe og Sabrina, for at finde på den slags 🙂

Onkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens ArvefestOnkel Jørgens Arvefest

- Ingen kommentarer til Onkel Jørgens Arvefest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *