Klar kajak

Det er alligevel lidt træls at man partout skal lave et rul i kajakken og have hovedet under vand for at få et IPP-2 bevis, for hvis nu bare den ene øvelse ikke var der, så var Erla helt frisk på at tage et kursus med Máni. Men det må vente. I mellemtiden har jeg så, endelig, fået nøglerne til klubben. Og det er bare helt i orden at kunne tage en kajak når som helst og så sejle ud i Svendborgsund – og måske med tiden tage et af vores nye letvægtstelte med og så overnatte på Strynø, Lyø, Hjortø, Skarø og hvad de ellers hedder. Farvandet hernede er som skabt til kajaksejlads og Máni synes heldigvis også det er fedt, så jeg tror jeg vil lokke ham til at lade mig betale for et kursus til foråret…

- Ingen kommentarer til Klar kajak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *