Ólivers konfirmation

Så skete det igen. Endnu en af ungerne sagde ja til trosfællesskabet og blev konfirmeret. Kravet til Óliver var det samme som til Máni; du skal gå til præst og så bestemmer du selv om du vil konfirmeres. Oplyst grundlag, kan man vel kalde det. Og allerede inden gaverne blev åbnet, var det nemt at spotte at Óliver var et af sydfyns rigeste børn; 70 gæster på gæstelisten, rejst hertil fra hele landet, Sverige og Island. Vi er dybt taknemmelige over at I alle igen ville komme og være med. Når man nu til daglig bor uden familie i nærheden, så er det mere end almindeligt rart at se jer alle. Vi var superglade for dagen, og uden al den hjælp som I giver både før og efter, så var det ikke muligt. Min far manglede til festen – det var svært. Men vi sendte ham en kærlig tanke ved at synge lidt højere, spise lidt mere og tale med lidt flere end vi plejede.

Så tak for jer, tak for Óliver og tak for en helt fantastisk dag, vi er heldige og meget taknemmelige – og her er et udpluk af de 424 billeder som er på Flickr fra dagen. God fornøjelse!

Ólivers konfirmation

Ólivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmation

Ólivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmation

Ólivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmationÓlivers konfirmation

- Ingen kommentarer til Ólivers konfirmation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *