KIE’s opvisning 2019

Efter lang tids øvning er Mánis efterskole nu nået til opvisningssæsonen. Vi var forbi med bedstefar for at se det store show og det var en supergod oplevelse. Máni er med i mange af springene og står endda sidst i flere af springene. Samtidig har de brugt fed musik, pigerne er ikke kun yndige, de er også maskuline og har god power og drengene er med i nogle fede danse. Så det er en flot, moderne og tjekket opvisning de har fået lavet. Erla var også medi Forum Horsens, hvor KIE sammen med andre efterskole lavede en stor opvisningsdag. Showet blev sendt live på YouTube, hvor jeg var så heldig at få det optaget. Det er også skønt at møde ham efter hver opvisning – han er glad og stolt og befinder sig tydeligvis godt i samværet med resten af hans årgang, dejligt at se!


Manis første opvisning på KIEManis første opvisning på KIEManis første opvisning på KIEMánis første opvisning på KIEMánis første opvisning på KIEMánis første opvisning på KIEMánis første opvisning på KIEMánis første opvisning på KIE

Mánis første opvisning på KIE

- 1 kommentar til KIE’s opvisning 2019

One Reply to “KIE’s opvisning 2019”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *