Röskva i KreaKampen

Det lykkedes, selvfølgelig, min kreative, seje, arbejdsomme datter at komme med i KreaKampen. Og selvom hun ikke kom hjem med et trofæ, så var det en superfed oplevelse for både hende og mig at komme en tur i DR karusellen. Vi var på hotel med alt betalt under Aarhus festuge, så mens Röskva kom i TV, så daffede jeg rundt og snusede til kultur – og om aftenen kom bedstemor også forbi for at sige hej. Det var helt perfekt. Og for Röskva var det også superpositivt, det var nogen søde og dygtige børn hun mødte – og de ansatte på DR Ultra var virkelig søde og proffe, så vi var glade. Herunder kan du se hendes udsendelser – et sødt minde til fremtiden 🙂

- Ingen kommentarer til Röskva i KreaKampen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *