Word Up

Sammen med Frank Langmack har jeg netop arrangeret en stor del af sprogfestivalen på Aabenraa Statsskole. For 18 styk 2g klasser og 9 styk 1g klasser. Sikkert omkring 500 elever, og nok den største forsamling vi nogensinde har prøvet at underholde. De var kisteglade og har allerede bedt os om at sætte kryds i kalenderen for næste år. Og så fik vi den største ros man kan få i Søndejylland: “Jeres show var en succes. Der var ingen som gik på toilettet.” Sagt på søndejysk, vel at mærke.

I Odense trækker scenen stadig fulde huse på Teater Momentum og jeg er ret sikker på at Óliver i år prøver at blive kvalificeret til FM som slammer – og han har faktisk skrevet et par ret gode tekster indtil videre. Det kunne være sjovt. Her er en af de nye stemmer, hun startede sidste år – har nu vundet tre gange i træk:

IMG_20180915_200814IMG_20180910_111050

Og på OE er vi også godt i gang i år. Jeg inviterede tre slammere udefra (blandt andet Kåre Wangel) til at komme, hvilket betyder at der nu er 11 elever som har skrevet sig på til efterskolens eget slam. Det tegner godt 🙂

IMG_20180911_202224

- Ingen kommentarer til Word Up

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *