I sjælen vil det kradse, når man når til alderen med terrasse.

Skyd mig. Eller nej. Det er bare fordi det er lidt svært for mig at være nået til terrassealderen. En alder som jeg højlydt gjorde grin med i et af mine egne slams for 10 år siden: “Fremtiden lokker med vældig interesse – skal der nu være riflede brædder på vores terrasse?” Men det er altså den alder jeg er nået til. Vi havde et grimt hjørne i haven med gamle fliser, betonnedstøbninger og ukrudt – så i stedet for at grave det op og gøre det pænt, så byggede jeg en terrasse. På en eller anden måde var det nemmere. I sibirsk lærk, som fætter Marcus siger jeg skal. Og med olie. Og den er blevet rigtig fin og er lige ved siden af bålpladsen.

IMG_20180612_175459IMG-20180614-WA0020Ny terasse

- Ingen kommentarer til I sjælen vil det kradse, når man når til alderen med terrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *