Óliver 13 år

Så er teenager nummer to kommet i huset. Óliver er fyldt 13 år. Óliver kaster sig ind i ungdommen med friskolebåret hippiesind og er klart det barn som har størst personlig frihedstrang af dem alle tre. Han nyder stadig at spille på trommer og er stadig enormt god til det – og er endda så god at han ikke er helt sikker på at han har lyst til at bruge et år på efterskole, fordi han måske hellere vil igang med MGK (Musikalsk GrundKursus – forberedende til Rytmisk Musikkonservatorium). Der har vi så talt med en lærer fra MGK som egentlig synes at 14 år er lidt for tidligt at starte, men som sagt så er Óliver jo sin egen. Og måske har det også noget at gøre med storebror; Máni står på ski, så Óliver vil på snowboard. Máni skal på efterskole, så Óliver vil tage MGK. Well, nu må vi se. Efterskole er først i 10, så der er stadig tid.

Derudover er han en smilende, glad, eftertænksom og udendørselskende fodboldspillende dreng, som nyder når han selv kan planlægge sin tid, når bøger har humor og sjove tegninger i, når folk behandler hinanden pænt og taler respektfuldt og når han oplever noget nyt med familien. Tillykke med dagen, min dreng.

IMG_20180128_111438IMG_20180208_174738IMG_20180208_165903Skitur Vemdalen 2018

- Ingen kommentarer til Óliver 13 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *