“90-års fødselsdagen” feat. Ruth Jørgensen

Mine forældre begynder at føle sig gamle; sender mig digte om døden, tænker over om livet nu har haft det som det skulle have – og længes efter mere kontakt fra sådan nogle som mig. Altså, de er jo ikke fyldt 70 endnu. Og mormor er lige fyldt 90. Jeg ved godt jeg ikke står i deres sko, og de samme tanker omkring livets fylde indfinder sig jo allerede omkring de 40, men jeg tænker at øjebliks-orienterings mod nuet er meget god, uanset hvor man er.  Og der var et nu, som skulle fejres. Nemlig at min mormor blev 90 år. 90! Så vi samlede os i Herning, hele familien (på nær lige Julie og Jonas, som er i USA lidt endnu) for at fejre hende. Det var superhyggeligt, og hun virkede glad for at se alle. Som vores indspark til festen, havde jeg samlet ni sange; en sang fra hvert årti hun har levet – og så krydret det med livsdetaljer, som Lotte bød ind med. Og så havde vi hyret en pianist fra festklaveret.dk – han spillede superfint 🙂 Og det var da også dejligt at se alle de gravide maver – så tak for en dejlig dag derude 🙂

Sanghæftet til Mormor

P8270022P8270008P8270004P8270026P8270040P8270041

 

- 2 kommentarer til “90-års fødselsdagen” feat. Ruth Jørgensen

2 Replies to ““90-års fødselsdagen” feat. Ruth Jørgensen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *