Så blev jeg borgmester

Jeg gik ud af spillertunelen og mødte 20.000 mennesker og DR1 live – samt fire pressefotografer. Selvom jeg har prøvet at stå foran en hel 1. klasse, så kan den slags altså stadig godt give lidt sommerfugle i maven. Bag historien ligger at Svendborg Kommune skal være vært for DGI landsstævne i år 2021, fire år efter Ålborg, som netop har haft det. Og som en del af afslutningsshowet, så blev Svendborg Kommune bedt om at levere et 5 minutters show. Den lokale teatermand kendte mig og foreslog at jeg kunne klæde mig ud som borgmester og slamme, hvorefter UFO kunne rappe og vi kunne krydre det med lidt storskærms-video. Jeg sagde selvfølgelig ja. Det var virkelig en sjov opgave. Med en tekst der skulle godkendes af kommunens PR folk, og en hel del ømhed over at jeg lånte den rigtige borgmesterkæde. Men supergod oplevelse hele vejen igennem – og en hyggelig køretur med Kristian UFO hjemover med masser af snak om livet efter ungdommen. Dejligt.

5486506440849962226_account_id=1IMG_20170702_105022047

Link til video – starter ved 01:16

- Ingen kommentarer til Så blev jeg borgmester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *