U20 i Poetry Slam er forbi

Så fik vi afsluttet vores huskunstnerprojekt støttet af Statens Kunstråd – U20 meterskabet i Poetry Slam for Gymnasieelever. Workshops for 1500 elever, 5 gymnasier og 10 slammere i Odense til U20 Poetry Slam på studenterhuset. Det var en god og begejstrende proces. Når eleverne bliver stille, fordi hende den generte pige som de ikke kendte pludselig giver hals og fremsiger en tekst der giver mening. Så er det jo det hele værd. Far kom forbi og så finalen og vi havde en superhyggelig aften, med lidt lækker mad i cafébiografen og så masser af poesi. Efter Odense var der videre fest i Svendborg, for at fejre at Cirkusrummet fyldte to år. Der stod den så på drinks, mr. Wangel og jonglering et par timer, inden der var dyner kl. 3… Jo, jo – man kan stadig lidt 🙂

U20 Mesterskab i Poetry SlamU20 Mesterskab i Poetry SlamU20 Mesterskab i Poetry SlamU20 Mesterskab i Poetry SlamCirkusrummet 2 årCirkusrummet 2 årCirkusrummet 2 år

- Ingen kommentarer til U20 i Poetry Slam er forbi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *