Med sølvpapegøjen på flyvetur

Så gik det på magisk vis op. Alle fire søskende fik synkroniseret deres kalender med farmands og drog til Holbæk for at hænge ud til Skvulp-festivallen. Det sker jo ligeså tit som der kommer en ny pave, men heldigvis var det sjovere end det. Sølvpapegøjen var i hopla og farmand formåede at fyre den godt af som åbningsband til festivalen. Derefter stod den på festivalstemning med chilismagning, Asta kom i en kugle ud på vandet, Sietske gav en lækker middag midt i byen (tak!) og til sidst sluttede vi aftenen af med Vild Smith på den store scene, efterfulgt af fælles dansefest i DJ-Domen. Fed fredag! Næste dag afprøvede vi Holbæk klatrepark og det var virkelig både udfordrende og sjovt. Ungerne var enormt seje, særligt Asta, som turde kaste sig ud i et 10 meter frit fald og 250 meter svævebane. Vilde ting! Om aftenen tog Louise pigerne med ned til Søs Fenger koncert, mens drengene blev hjemme og så en velspillet Champions League finale. Alle tabte penge på online betting (vi er ikke just en familie overrendt af fodboldeksperter) på nær undertegnede, som vandt hele 48.- Wow. Så tak for en fed weekend, pops, dejligt at det kunne lade sig gøre 🙂

Holbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp FestivalHolbæk - Skvulp Festival

- 1 kommentar til Med sølvpapegøjen på flyvetur

One Reply to “Med sølvpapegøjen på flyvetur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading