Båll og Brand holder fernisering

Så blev det igen en onkels tur til at fylde 40. Og hold nu kæft, David Karpantschof. Det startede allerede med invitationen. Det var med kunstnergruppen Båll og Brand der med festival-armbånd og en qr-kode til en hjemmeside hvor man skulle ønske drinks inviterede til fernisering. Dagen blev en legendarisk fest i Virum, hvor det pæne kvarter blev væltet bagover af flammekanoner, mobile DJ-Pulte, optræden på slap line (deriblandt mig på 3 x guitarnumre + Seeback sent om natten), fri bar og 80 mennesker der abede rundt til den årle morgen – eller det vil sige, indtil politiet kom for 2. gang. David havde gået HELE linen ud og det var kraftsuseme en vild fest 🙂 Jeg vil lade billederne tale for sig selv, for kameraet husker mere end jeg gør… Men det var med alle onklerne, endda Jannik og König – og det er jo mange år siden jeg har festet med dem, så tak for de 40 David!

Davis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 årDavis 40 år

- Ingen kommentarer til Båll og Brand holder fernisering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *