Dage ved Vesterhavet

Så er påsken vist ved at være endegyldigt slut, men ferien har også været udnyttet max. Den blev afsluttet med en tur i Dayz Seawest, et Danland-lignende resort syd for Ringkøbing med et mere aktivt islæt, som bød på både badeland, badminton, bowling, minigolf og en del mere. Det var mor der havde inviteret, så vi drog derover med Troels og Clarissa og havde fire fede dage sammen. Der er stadig et stykke vej endnu, før drengene synes det er sjovt at spille minigolf mod deres far og onkel (“Jeg spiller ALDRIG minigolf igen” – Citat: Máni (han gjorde det så dagen efter)). Dagene gik med både brætspil, madlavning i hytten, Clarissa fik forårsklippet 4 x The Linnets, vi fik blæst sjælen igennem ved Vesterhavet og der blev badet, snakket og hygget. Så tak for turen, mutti, det var superhyggeligt og en dejlig afslutning på en god påskeferie 🙂

Tur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavet

Tur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetTur til vesterhavetIMG_20170415_201330775_HDRIMG_20170415_201345832_HDRIMG_20170414_172230906IMG_20170413_185610450IMG_20170415_125312932unnamed (4)unnamed (3)Tur til vesterhavet

PS: Jeg har stadig banerekorden i minigolf, Troels. Og i Bowling. Just saying 😉

- 1 kommentar til Dage ved Vesterhavet

One Reply to “Dage ved Vesterhavet”

  1. Sikke dog en herlig tur med mor Hella. Flot initiative
    Sikke billeder med minigolf og klip og “what have you”.
    Gid man lige kunne læse de gule lapper 🙂
    Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading