MTB derudaf…

Når man nu bor på sydfyn, med både bakker og vand i nærheden, så burde man jo få sig et kajakkursus, en paraglider en mountainbike og en båd. Og et døgn med 48 timer. Men nu prøvede vi så lige det nyeste tiltag – 2 km. fra efterskolen er et af Danmarks længste og smukkeste MTB-Spor lige åbnet, og vi var til åbningsfesten. Det var 12 kilometers hård kørsel, og jeg skulle hilse og sige at det føltes som 25… Hold nu kæft, det var hårdt – og sjovt, udfordrende og meget smukt. Tag din cykel med, næste gang du kommer 🙂

Se mere om sporet på skovhuggeren.com

MTB skovhuggeren.comMTB skovhuggeren.comMTB skovhuggeren.comMTB skovhuggeren.comMTB skovhuggeren.com

- Ingen kommentarer til MTB derudaf…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *