KA-POW!

Så blev Toke fejret, fordi han skal velsignes – han er allerede gift. Brylluppet/velsignelsen står i maj, ligesom tre andre konfirmationer, så der bliver smæk på. Anyway, hans polterabend faldt dagen efter en 40-års fest, som var dagen efter min turné. Kunne godt mærke jeg ikke var helt ung længere. Men det var tophyggeligt, særligt fordi Mikkel, Marcus og Troels var en del af festen, med både appelsinkanoner, laser-lerdueskydning og beerpong. Det er ikke så tit vi ses, men når vi samles, så formår vi at have det sjovt. Troels dejsede omkuld, hvilket selvfølgelig straks resulterede i påtegnede motorbriller med sprittusch og båthorn 🙂

Appelsinkanoner og gunsAppelsinkanoner og gunsAppelsinkanoner og gunsAppelsinkanoner og guns

- Ingen kommentarer til KA-POW!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *