Velkommen i klubben, Krølle.

Så fik hun sine første briller. Har været blind i otte år.

Spøg til side. Hun er langsynet med 2.00 og 2.25, og med en far som er nærsynet med ca. 100 på hvert øje og en bygningsfejl på størrelse med Pisa, så tænker jeg at det ikke er så slemt. Mne hun var begyndt at få ondt i hovedet når hun læste, hvilket nok betyder at hun indtil nu har korrigeret ret godt naturligt, men at hendes øjne nu ikke kan klare det mere. Hun er superglad for de nye briller – og ser rigtig sød ud med dem. Så nu har far og datter da den lille ting sammen. Erla begyndte straks at fable om at hun også skulle have briller, bare fordi hun er megajaloux. Men lige nu er vi to i brilleklubben…

De første briller

- 1 kommentar til Velkommen i klubben, Krølle.

One Reply to “Velkommen i klubben, Krølle.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *