Trykkeriet

_julemarked_ 2007-12-08 010.JPG

Da vi boede i Island, lejede jeg en del af en garage med nogen andre unge. Der var en campingvogn med et musikstudie, symaskiner, maling og så mig i hjørnet med spray og fotos. Nu sker det igen. Jeg kommer til at dele plads med to andre nede på Trykkeriet, en herlig røverbule i midten af Svendborg. En gammel, firlænget bindingsværksgård, med øvelokaler, gallerier, værksteder, café, bar og spillested. På Trykkeriet er de andre lejere folk jeg kender fra min efterskoletid og diverse husarer som jeg har lavet projekter med de sidste 6-7 år. Det er superfedt og jeg glæder mig. Målet er at få ca. 6-8 timers kontortid dernede hver uge, hvor jeg vil skrive tekster, indspille radio og måske musik – og ellers se hvad det bærer med sig. Det er lidt heldigt at jeg når at få foden indenfor, for lige om lidt kommer stedet til at ligge for enden af den Realdania-støttede spanske trappe, som er ved at blive bygget fra havnen og op til gågaden i Svendborg – og så kommer der endnu mere gang i gården…

Ribers-gård

- 1 kommentar til Trykkeriet

One Reply to “Trykkeriet”

  1. sikke dog et fantastisk sted !! Minder mig om Huset i Århus ,hvor jeg skrev min børnebog på Husets forlag !!! Her var der også værksteder. Batik,FOTO,Keramik,Træværksted,Cafe,og meget andet !!! En oase midt i storbyen for for kreative fattigrøve,og andre småskæve eksistenser !!! Her tilbragte jeg mange gode timer !!! men desværre lukket i dag. Godt at den gode kreative tanke lever videre i Svendborg, Glæder mig til at se det,r jeg kommer besøg !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading