Forelsket, fascineret og forundret.

…der er ikke så lang tid til Musik og Lyrik. Og det er jo bare endnu et projekt på OE, kunne man tænke. Men ikke for mig, for det er jo min lille darling, min kæphest og spiller på alle de rigtige tangenter. I år dropper vi at trykke CD’er og starter istedet vores eget label, så vi kan udgive elevernes numre på streamingtjenesterne. Så fra og med næste uge står den på lyrik, musik og fokus på at skabe – og jeg får endda løn imens. I forberedelsen til årets, iøvrigt fremragende, kompendie, stødte jeg på nedenstående danske kunstnere. Og jeg er nok lidt forelsket, ret fascineret og en knivspids forundret. Hvor er der dog meget dansk musik derude, som man aldrig hører på P3, Voice osv. Man burde grave lidt mere i undergrunden…

- Ingen kommentarer til Forelsket, fascineret og forundret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading