Jeg er stadig 37

I efteråret 2014 havde jeg for travlt. Sagde ja til for meget, sagde ja til noget fordi jeg blev smigret over at blive spurgt og sagde ja til andet fordi det bød på spændende nye projekter. Men det blev for meget, og i 2015 tager jeg den store nej-hat på. Prøver at lytte efter hvad det er jeg virkelig har lyst til, og prøver at fokusere på familie, job og venner – og ikke så meget andet. Nu må vi se hvordan det går. Det er jo ikke fordi kalenderen er blank, vi starter fint ud med eksamen og FM i Poetry Slam bare i den første uge, så er der noget undervisningsmateriale der skal laves færdig inden d. 14, forældresamtaler skal afholdes og så har vi fem fødselsdage (Kim Lars, Liva, Louise og Óliver) i familien, som på en eller anden måde skal have lidt opmærksomhed… Erlas nytårsforsæt er ikek at have noget, og så tage året lidt tilbagelænet – det lyder meget godt 🙂

Men det var en fin nytårsaften, med 10 børn og 7 voksne og lækker mad (tak for hjælp med lammekøllen, Ingvar) – så 2015 startede godt 🙂

Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014Nytår 2014

- Ingen kommentarer til Jeg er stadig 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading